Onofficiële Hulp in Andere Talen: Hulp in het Nederlands / Hulp Centrum: Bestellingen

Opslaan Oude Bestellingen

Wanneer een bestelling afgewerkt of geannuleerd is en feedback is gegegeven, is het een goed idee op ze op te slaan. Door een bestelling op te slaan, zijn ze verborgen van je bestellingen geplaatst en ontvangen pagina.

Hoe een bestelling archiveren of dearchiveren:

Op je "Orders Placed" (= geplaatste bestellingen) en "Orders Received" (= ontvangen bestellingen) pagina's is er eern "File" kolom met checkboxes naast iedere bestelling. Selecteer welke bestellingen je wilt archiveren door de "File" checkbox aan te vinken. Klik vervolgens op "Submit Changes" om de bestelling te bewaren. Er is ook een mogelijkheid om bestellingen te dearchiveren door op de "Filed" link op de "Orders Placed" en "Orders Recieved" pagina's te klikken en dezelfde procedure te volgen als voor het archiveren van bestellingen wat deze zal terugplaatsen in hun actieve status en zichtbaar maken.

Een koper kan een bestelling archiveren als de status van de bestelling als volgt is: "Completed", "Cancelled", "OCR", of niet veranderd in de laatste 30 dagen. Een verkoper kan een bestelling archiveren als de status van de bestelling als volgt is: "Shipped", "Received", "Completed", "Cancelled" of "OCR".