Onofficiële Hulp in Andere Talen: Hulp in het Nederlands / Hulp Centrum: Gebruikersinformatie

Terug van verkoper naar koper

Wanneer je een verkoper bent, maar niet langer een verkoper wilt zijn en alleen een koper wilt zijn kan je:

Teruggaan van verkoper naar koper

Je gebruikerstype zal worden gewijzigd van verkoper naar koper en je verkoop rechten naar de rechten die je als koper had.

Voordat je kan terugwisselen
  1. Wanneer je een of meerdere bestellingen hebt ontvangen, dienen al je bestellingen de status "Completed" (=afgerond) of "Cancelled" (=geannuleerd) te hebben. Ga naar jouw Orders Received (= ontvangen bestellingen) om je bestellingen te bekijken.
  2. Wanneer je nog betalingen moet doen aan BrickLink moet je die eerst doen, zodat je openstaande saldo $0.00 is. Voor meer informatie ga naar je Account.
Terug wisselen naar verkoper.
Mocht je je later bedenken nadat je van verkoper terug bent gewisseld naar koper en je dus weer verkoper wilt worden kan je dit doen de "Registration page" (=registratie pagina).
Wat zal worden verwijderd
De volgende informatie zal worden verwijderd:
  • Eigen gemaakte e-mail sjablonen.
  • Voorraad
  • Bonnen die je hebt aangemaakt in open of afgewezen status
  • De winkel en alle informatie over de winkel
  • De "Stop list" (stop lijst)
  • Favoriete winkels - Jouw winkel zal worden verwijderd van lijsten met favoriete winkels van andere leden.
  • Favoriete zoekopdrachten - favoriete zoekopdrachten van andere leden met jouw winkel als één van de zoekcriteria zullen ook worden verwijderd.
  • Problem Inventory Reports (Probleem met voorraad) - Wanneer iemand een probleem met jouw voorraad heeft gemeld dan zal dit samen met de voorraad worden verwijderd.