Uofficiel hjælp på andre sprog: Hjælp på Dansk / Hjælpecentral: Brugerinformation

Ændre brugertype fra sælger tilbage til køber

Hvis du ikke længere har lyst til at være sælger, men kun benytte websitet som køber, kan du skifte tilbage fra sælger til køber. Din brugertype vil så blive ændret så du kun kan benytte BrickLink til at købe, og alle dine muligheder for at fungere som sælger samt alle informationer i din butik går tabt. Før du kan ændre tilbage til køber skal du:
  1. Hvis du har modtaget nogen ordrer, skal alle dine ordrer skal angivet som "Afsluttede" eller "Annulleret" i status. Besøg din side for Modtagne ordrer for at se dine ordrer.
  2. Hvis du har en ubetalt saldo på din konto, skal du betale dit udestående så din saldo er på $0,00. For mere information besøg siden: My Fees.

Hvis du, efter du har ændret din brugertype fra sælger tilbage til køber, ændrer mening og igen vil være sælger, kan du opgradere fra køber til sælger ved hjælp af Registreringssiden.