Když jste prodavač a už nechcete mít prodávající funkce a chcete být jen kupující, můžete Odregistrovat Svůj Obchod. Vaše prodávající privilegia se změní na status "bývalý prodavač" a všechny informace související s vašim obchodem budou smazány. Předtím než můžete odregistrovat svůj obchod:
  1. Když jste obdržel objednávky, všechny objednávky musí mít status Completed nebo Cancelled. Navštivte Orders Received (objednávky obdržené) stránku kde můžete status objednávek změnit.
  2. Když dlužíte poplatek z prodávání tak musíte nejprve zaplatit aby se dluh vyrovnal na $0.00. Pro více informací navštivte My Fees (moje poplatky) stránku.
Když se později chcete stát zase prodavačem, navštivte Registration (registrace) stránku a přihlaste se s vašim existujícím uživatelským jménem a heslem.