Neoficiální Nápověda v Jiných Jazycích: Nápověda Česky / Centrum Nápovědy: Objednávky

Uložit Objednávku do Archivu

Když má objednávka status Completed nebo Cancelled a objednávka byla ohodnocena, prodavač a kupující si můžou uložit objednávku do archivu.

Jak Uložit Objednávku do Archivu:

Na stránkách Orders Placed (Objednávky Zadané) a Orders Received (Objednávky Obdržené) je "file" (archivovat) sloupec. Zvolte které objednávky chcete archivovat a stiskněte "submit changes" knoflík. Stejnou cestou můžete vrátit objednávku z archivu na aktuální kliknutím na "filed" odkaz který vám ukáže objednávky ve vašem archivu.

Kupující může uložit objednávku do archivu když má objednávka status Shipped, Received, Completed, Cancelled nebo OCR. Prodavač může uložit objednávku do archivu když má objednávka status Shipped, Received, Completed, Cancelled nebo OCR.